Migræne:

Migrænehovedpine giver meget kraftige smerter, der ofte sidder på den ene side af hovedet, tit omkring, i eller bagved øjet.

Ved mange migræneanfald kan der være forskellige ledsagende symptomer. Når der er synsforstyrrelser, enten i form af prikke/lyn eller tunnelsyn, før et anfald, kaldes det et prodrome. Ofte er der dog også synsforstyrrelser  samt kvalme, opkast eller lyd- og lysoverfølsomhed under et migræneanfald.

Et migræneanfald kan vare fra timer til flere dage og være nærmest invaliderende. Der er mange kvinder der oplever migræne i større eller mindre grad under menstruation. Selv hvis migrænen forekommer i forbindelse med menstruation, kan man næsten altid lindre eller i nogle tilfælde, total fjerne symptomerne. Menstruationen er ofte ikke årsag til migrænen, men er kun en faktor, der forværrer et problem i kroppen, der ofte kan behandles.

Migrænepatienter lider ofte også af spændings- eller nakkehovedpine og behandling af nakkens muskler og led har ofte en gavnlig effekt på disse hovedpiner. Vi ser ofte, at behandling nedbringer hyppigheden og intensiteten af migrænerne.

Åbningstider

Mandag: 08.00 - 18.00

Tirsdag:  08.00 - 17.00

Onsdag:  08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 15.30

Fredag:   08.00 - 12.00

Weekend: www.kiropraktorvagtsyd.dk

Priser og tilskud

Se priser for behandling

Gennem den offentlige sygesikring får du automatisk tilskud til alle behandlinger ved Otterup Kiropraktik.

Du kan også få tilskud gennem:

Sygesikring Danmark

Sundhedsforsikringer